persoane-intoxicate-monoxid-carbon-plopeni-sat.jpg

Incidentul a avut loc, luni noapte, la o locuință din Plopeni Sat, comuna Dumbrăvești. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Potrivit primelor informații, la fața locului au ajuns medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova, care au constatat că trei persoane, doi adulți și un copil în vârstă de 5 ani, prezentau simptome ale unei intoxicații cu monoxid de carbon.

Cei doi adulți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, cele trei persoane sunt în afara oricărui pericol. Din păcate, marți, două persoane au fost găsite decedate în comuna Bucov, iar principala suspiciune este că s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Citește și: Două persoane găsite decedate într-o locuință din Bucov

Cadavrele celor două persoane au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.