victime-accident-dn1.jpg

Accidentul rutier a avut loc luni seară, pe DN1, în zona Movila Vulpii, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o tânără în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În accidentul rutier au fost implicate trei persoane. Una dintre ele, o tânără în vârstă de 18 ani, a decedat în urma leziunilor incompatibile cu viața.

Citește și: Imagini de la accidentul mortal de pe DN 1, produs la Movila Vulpii. O adolescentă a murit, alți doi tineri sunt în stare gravă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alte două persoane, conducători ai autoturismelor implicate în accident, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, cu diverse traumatisme.

Unul dintre tineri, de fel din Brașov, nu a rămas internat. În schimb cea de a doua victimă, de fel din Câmpina, a rămas internat la Spitalul Județean Ploiești, la reanimare, la Secția de Ortopedie, acesta urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale. Tânărul este conștient, dar prezintă mai multe traumatisme la nivelul feței, la o mână, precum și fracturi costale.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.