Starea victimelor din accidentul grav de pe DN1, de la Movila Vulpii. O tânără în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au ajuns la spital

0
victime-accident-dn1.jpg

victime-accident-dn1.jpg

Accidentul rutier a avut loc luni seară, pe DN1, în zona Movila Vulpii, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o tânără în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În accidentul rutier au fost implicate trei persoane. Una dintre ele, o tânără în vârstă de 18 ani, a decedat în urma leziunilor incompatibile cu viața.

Citește și: Imagini de la accidentul mortal de pe DN 1, produs la Movila Vulpii. O adolescentă a murit, alți doi tineri sunt în stare gravă

Alte două persoane, conducători ai autoturismelor implicate în accident, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, cu diverse traumatisme.

Unul dintre tineri, de fel din Brașov, nu a rămas internat. În schimb cea de a doua victimă, de fel din Câmpina, a rămas internat la Spitalul Județean Ploiești, la reanimare, la Secția de Ortopedie, acesta urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale. Tânărul este conștient, dar prezintă mai multe traumatisme la nivelul feței, la o mână, precum și fracturi costale.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău