fbpx

victime-accident-dn1.jpg

Accidentul rutier a avut loc luni seară, pe DN1, în zona Movila Vulpii, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o tânără în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În accidentul rutier au fost implicate trei persoane. Una dintre ele, o tânără în vârstă de 18 ani, a decedat în urma leziunilor incompatibile cu viața.

Citește și: Imagini de la accidentul mortal de pe DN 1, produs la Movila Vulpii. O adolescentă a murit, alți doi tineri sunt în stare gravă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alte două persoane, conducători ai autoturismelor implicate în accident, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, cu diverse traumatisme.

Unul dintre tineri, de fel din Brașov, nu a rămas internat. În schimb cea de a doua victimă, de fel din Câmpina, a rămas internat la Spitalul Județean Ploiești, la reanimare, la Secția de Ortopedie, acesta urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale. Tânărul este conștient, dar prezintă mai multe traumatisme la nivelul feței, la o mână, precum și fracturi costale.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook