persoane-decedate-bucov.jpg

Două persoane, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, și o femeie, în vârstă de 48 de ani, au fost găsite decedate, marți, într-o locuință din comuna Bucov.

UPDATE: Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs decesul celor două persoane.

Primii care au ajuns la fața locului au constatat că erau gazele pornite fără flacără la instalația de încălzire a locuinței.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Știre inițială: O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului s-a deplasat o ambulanță Smurd și o ambulanță B2. Medicii ajunși la fața locului au constatat că persoanele erau decedate.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Primele suspiciuni ar fi că este vorba de o intoxicație cu monoxid de carbon.

Locuința celor două persoane era încălzită atât cu gaze, cât și cu lemne. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.