maxresdefault.jpg

Consiliul Județean Prahova a demarat procedura de recepție a drumului județean 713, considerat de mulți cel mai spectaculos drum din zona montană din Prahova.

Drumul, realizat în parteneriat Prahova - Dâmbovița, a fost finalizat în 2013, însă la scurt timp mai multe tronsoane au fost afectate de alunecări de teren, pe raza județului Prahova.

Lucrările de reabilitare au fost finanțate de Consiliul Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

,,După receptie, DJ 713 va fi deschis circulației. Pentru operațiunile de deszăpezire va fi semnat un parteneriat între Prahova și Dâmbovița", a anunțat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Până acum, traficul rutier pe DJ 713 a fost închis, iar conducătorii auto care au circulat si-au asumat anumite riscuri, în caz de accident asigurarea nefiind valabilă.

maxresdefault.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.