fbpx

donare-carti.jpg

Liceeni de la Colegiul Național Mihai Viteazul și de la Colegiul Național IL Caragiale din Ploiești au demarat o campanie inedită, prin care au reușit să colecteze cărți pentru elevii de la o școală din comuna Dumbrăvești. 

Membrii ai Clubului Interact Ploiești, liceenii de la Colegiul Național Mihai Viteazul și Colegiul Ion Luca Caragiale, inițiatori ai campaniei, au dovedit că le pasă. 

Mesajul din acest an al campaniei a fost cu totul inedit. „Oferă unei cărți de beletristică o nouă șansă la viață donând-o bibliotecii unei școli din mediul rural”, a fost îndemnul liceenilor de la cele două colegii de renume din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iar inițiativa a fost una de succes și în acest an. De data aceasta, cărțile au ajuns la biblioteca Școlii Gimnaziale din Plopeni Sat, comuna Dumbrăvești.

Citește și: Fascinanta lume din domeniul cercetării. Elevii pasionați de robotică de la Colegiul Național „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte

Ambra Dinu, Vlad Bucur și Andrada Bozianu sunt numai o parte dintre membrii fondatori ai Clubului Interact Ploiești o subdiviziune pentru copii cu vârste cuprinse între 12-18 ani a Rotary.

„Proiectul s-a numit Avancharta și se află la a doua ediție. Este vorba despre o campanie prin care s-au colectat 
cărți de beletristică de la liceeni din Colegiul Național Mihai Viteazul și din Colegiul Național Ion Luca Caragiale. Anul acesta cărțile au ajuns la Școala Gimnazială Plopeni Sat din comuna Dumbrăvești”, ne-a explicat Andrada Bozianu, care ne-a povestit că prima ediție a campaniei a avut loc în 2015.campanie-donare-carti.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!