IMG-20171223-WA0012.jpg

Incendiul s-a produs luni seară. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că focul a cuprins o casă din Poiana Câmpina.

Pompierii militari au fost în alertă luni seară,  după ce un incendiu a cuprins o casă de locuință. Inițial, la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și o ambulanță Smurd.

Ulterior, potrivit ISU Prahova, la fața locului a ajuns o a treia autospecială cu apă și spumă. Pompierii militari au reușit localizarea focului, care a cuprins o suprafață de 80 mp.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, potrivit ISU Prahova. După stingerea focului, pompierii militari vor stabili care a fost cauza care a condus la izbucnirea incendiului.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.