iarna-prahova-frig.jpg

După un cod galben de ninsori, de lapoviță și de ploi, meteorologii au anunțat că următoarea perioadă va fi marcată de temperaturi mult mai scăzute decât în mod obișnuit. La munte, vremea va fi rece în cea mai mare parte a intervalului, a anunțat ANM.

„Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în cea mai mare parte a intervalului, astfel media maximelor va fi cuprinsă între 0 și 4 grade, exceptând perioada 25 – 28 noiembrie, când vor fi în medie valori termice de 5...8 grade, apropiate de cele normale”, a anunțat luni ANM, care susține că „minimele termice se vor situa în jurul pragului de îngheț în perioadele de 20 – 22 și 27 – 29 noiembrie, iar în rest se vor încadra în general între -6 și -4 grade”.

La capitolul precipitații, acestea vor fi înregistrate până pe 21 noiembrie, iar în perioada 26 și 29 noiembrie vor fi slab cantitative.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La munte, potrivit ANM, „vremea va fi rece în cea mai mare parte a intervalului, astfel media maximelor va fi cuprinsă între -4 și 0 grade, exceptând perioada 24 – 27 noiembrie, când vor fi în medie valori termice în jurul a 3...4 grade”.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„Vor fi precipitații moderate cantitativ în 19 noiembrie și slabe în zilele de 20 și 21 noiembrie, dar și în perioada 26 – 29 noiembrie”, a mai anunțat ANM.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.