spitalul judetean-ploiesti.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă seară, pe Bulevardul Republicii, după ce o adolescentă, în vârstă de 16 ani, a fost acroșată de un autoturism.

Adolescenta a fost preluată imediat de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În urma investigațiilor medicale, medicii au constatat că adolescenta a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și prezintă o contuzie la umăr.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Tânără lovită de mașină, pe o trecere de pietoni din Ploiești. FOTO

După efectuarea investigațiilor medicale la Spitalul Județean Ploiești, tânăra a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

foto: cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.