donare-sange.jpg

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează luni o nouă campanie de donare de sânge la sediul instituției, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești.

Aproximativ 50 de angajați ai DGASPC Prahova, din cadrul instituțiilor, dar și din centrele de tip rezidențiat, vor fi participa luni la campania de donare de sânge.

Citește și: Gestul care salvează vieți. Apelul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acțiunea de voluntariat face parte din campania „Dă o șansă vieții”. „Acest eveniment reprezintă o continuare a tradiției deja existente ca urmare a parteneriatului încheiat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești în scopul încurajării speranței la viață prin donarea de sânge pentru persoanele aflate în nevoie”, a anunțat DGASPC Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.