ninge-ploiesti.jpg

Avertizarea meteorologilor de cod galben de ninsori și lapoviță a intrat în vigoare duminică, la ora 22.00. La această oră (22.30) ninge în mai multe zone din Prahova, inclusiv la Ploiești.

meteorologii au anunțat că, duminică,începând cu ora 22.00, vor fi precipitații în general moderate cantitativ, la început mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar în dimineața zilei de luni, 19 noiembrie, treptat ninsorile se vor transforma în lapoviță și ploaie.

„Temporar vântul va avea unele intensificări cu viteze în general de 40…50 km/h”, a mai precizat ANM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Ploiești, ca de altfel și în alte localități din zona de sud a județului, a început să ningă, iar temperatura a coborât, potrivit ANM, la 0,5 grade Celsius.

La Ploiești, ca de altfel și în alte localități din zona de sud a județului, a început să ningă, iar temperatura a coborât, potrivit ANM, la 0,5 grade Celsius.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.