fbpx

usH083D.jpg

După avertizarea cod galben de ninsori care va intra în vigoare din această seară va urma una de Cod Galben de ploi. Meteorologii avertizează că, începând din această noapte, vor fi intensificări ale vântului și predominant ploi însemnate cantitativ în mai multe județe.

Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Mureș, Prahova, Sibiu, Teleorman și Tulcea sunt zonele vizate de precipitații.

19 Noi 03:00 - 19 Noi 18:00

În Dobrogea, estul şi nord-estul Munteniei vântul va avea intensificãri, cu viteze la rafalã de 55…75 km/h. Vor fi precipitaţii predominant sub formã de ploaie, iar cantitãţile de apã vor depãşi local 30 l/mp. Notã: Local şi temporar, ninsori cu depunere de strat de zãpadã vor fi şi în Transilvania. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg