usH083D.jpg

După avertizarea cod galben de ninsori care va intra în vigoare din această seară va urma una de Cod Galben de ploi. Meteorologii avertizează că, începând din această noapte, vor fi intensificări ale vântului și predominant ploi însemnate cantitativ în mai multe județe.

Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Mureș, Prahova, Sibiu, Teleorman și Tulcea sunt zonele vizate de precipitații.

19 Noi 03:00 - 19 Noi 18:00

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Dobrogea, estul şi nord-estul Munteniei vântul va avea intensificãri, cu viteze la rafalã de 55…75 km/h. Vor fi precipitaţii predominant sub formã de ploaie, iar cantitãţile de apã vor depãşi local 30 l/mp. Notã: Local şi temporar, ninsori cu depunere de strat de zãpadã vor fi şi în Transilvania. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.