persoana=-data-disparuta-breaza.jpg

Polițiștii din Breaza au fost sesizați despre faptul că Grancea Maricica, în vârstă de 61 de ani, din localitate, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit, a anunțat IPJ Prahova.

Femeia are înălțimea de 1,60, constituție astenică, păr negru lung până la nivelul umerilor, față ovală, ten deschis și nu are semne particulare.

„Persoanele care pot oferi informații despre femeia în cauză sunt rugate să sune la 112 sau sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul lansat de IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

persoana-disparuta-breaza.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...