dgaspc-prahova.jpg

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova scoate la concurs mai multe posturi vacante, de îngrijitor, consilier, psiholog social, dar și de șofer. 

Astfel, DGASPC Prahova organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de îngrijitor/G – Centrul de Plasament (3 posturi). Concursul se va organiza conform calendarului următor: 03 decembrie 2018, ora 12.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 10 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 13 decembrie 2018, va avea loc proba interviu.

Tot Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Evaluare Iniţială Intervenţie în Regim de Urgenţă Abuz şi Violenţa în Familie – 2 posturi, consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Evaluare Iniţială Intervenţie în Regim de Urgenţă Abuz şi Violenţa în Familie – 2 posturi și de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 04 decembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor; 18 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 21 decembrie 2018, va avea loc proba interviu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova mai organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de şofer – treapta de salarizare I – studii medii/studii generale, în cadrul Centrului pentru Intervenţie, Consiliere şi Sprijin pentru Copilul Aflat în Situaţie de Risc. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 29 noiembrie 2018, ora 12.00: termenul limită de depunere a dosarelor, 12 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 17 decembrie 2018, este programată proba interviu.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Tot la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Evaluare Complexa a Persoanelor cu Handicap (4 posturi). Concursul se va organiza conform calendarului următor: 04 decembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor, 18 decembrie, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 21 decembrie 2018, are loc proba interviu.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova se organizează concurs pentru două posturi vacante în cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Echilibru“, Ploieşti – Centrul de Zi Pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viaţă Independentă. Este vorba despre un post – psiholog stagiar – studii superioare și un post – asistent social debutant – studii superioare. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 22 noiembrie 2018, ora 12.00: termenul limită de depunere a dosarelor, 05 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă, iar pe 10 decembrie 2018, are loc proba interviu.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.