fbpx

ninsoare-noaptea-munte-varful-omu.jpg

Vremea se va menține deosebit de rece, potrivit ANM, până duminică, la ora 12.00, interval în care este valabilă o informare meteorologică. În Prahova a nins vineri noapte și sâmbătă dimineață, atât în zona de munte, cât și în alte regiuni din Prahova. Meteorologii au anunțat noi ninsori.

Vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări, se arată într-o informare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență .

„Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada. Dacă vă deplasați în zone montane este necesar să vă interesați asupra condițiilor de drum, să aveți mașinile echipate corespunzător pentru zăpadă și să manifestați prudență maximă”, este atenționarea IGSU..

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii au anunțat că în regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță.

La această oră ninge în mai multe zone de la munte, iar de dimineață a nins, ce-i drept foarte slab, și la Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg