trafic-restrictionat-cum-se-circula-14283.jpg

Consiliul Județean Prahova a aprobat, vineri, semnarea unui parteneriat cu Primăria Vălenii de Munte pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate în vederea realizării variantei de ocolire a orașului.

Suma alocată de Consiliul Județean Prahova pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru varianta ocolitoare a orașului Vălenii de Munte este de 200.000 de lei.

Despre acest proiect se vorbește de mai multă vreme având în vedere traficul din zonă. Proiectul ar urma să fie realizat în parteneriat între Consiliul Județean și primăriile Vălenii de Munte și Gura Viitoarei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fotografie cu caracter ilustrativ

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.