batrana-talharie.jpg

Incidentul a avut loc pe data de 7 octombrie seara, în Cartierul Cina din Ploiești, în duminica în care a fost organizat referendumul pentru familie. La acea dată autoritățile au fost alertate că o femeie în vârstă de  91 de ani este căzută pe strada Andrei Mureșanu și că aceasta susține că a fost victima unei tâlhării.

Femeia a povestit celor ajunși la fața locului că, prin agresiune, i-a fost sustras portofelul în care avea suma de 1.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Bătrână bătută și tâlhărită în Ploiești UPDATE

Bătrâna prezenta mai multe răni la nivelul feței și la nivelul palmelor. Ulterior, Poliția a identificat și depistat doi tineri, în vârstă de 18 ani și de 20 de ani, care sunt suspecți de comiterea tâlhăriei.

Citește și: Au fost prinși tinerii care au tâlhărit o bătrână, de referendum, la Ploiești

Cei doi tineri sunt arestați preventiv. După decesul bătrânei, încadrarea s-a modificat din tâlhărie, în tâlhărie urmată de moartea victimei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.