cod-galben-vant.jpg

Meteorologii au emis cod galben de vânt pentru zona de munte din județele Argeș, Prahova și Dâmbovița. De joi dimineață a început să ningă în mai multe zone de pe Valea Prahovei.

Potrivit ANM, „în zona montană înaltă, la altitudini de peste 1700...1800 m, intensificări ale vântului cu rafale de peste 50...70 km/h, spulberând ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității”.

Citește și: Zonele din Prahova unde ninge joi dimineața. Starea drumurilor. UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atenționarea de cod galben este valabilă, începând cu ora 10.00 până la ora 16.00.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.