incendiu-mimiu.jpg

Incendiul de la depozitul din zona de Sud a Ploieștiului a izbucnit duminică-după amiază. Miercuri, începând cu ora 12.00, pompierii militari intervin cu 10 autospeciale, dar și cu o autospecială de salvare de la înălțime cu ajutorul căreia se va refula apă de deasupra halei.

Incendiul izbucnit la depozitul din Mimiu s-a manifestat generalizat, cu degajare mare de fum. Miercuri, ISU Prahova a anunțat că va avea loc o nouă intervenție, de data aceasta pentru inundarea completă a halei, unde pompierii militari nu au putut să intre, ca urmare a pericolului de prăbușire a elementelor de construcție.

Pompierii militari intervin cu 10 autospeciale cu apă și o autospecială de salvare de la înălțime cu ajutorul căreia se va refula apă de deasupra halei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

74d60c74-9781-4569-8a2f-ac5b935c4216.jpg

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

38ec4875-acef-4cb7-9e2d-8e50f95f829c.jpg

de5e1b69-4c89-400e-bec4-9c6029afc63b.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.