minora-data-disparuta.jpg

Polițiștii din Brazi au fost sesizați despre faptul că Dragomir Raluca Remesiana, în vârstă de 15 ani, din localitate, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. „Persoanele care pot oferi informații despre minora în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de politie”, este apelul IPJ Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, adolescenta are înălțimea de 1, 55, greutate 55 de kg, fața ovală, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt și poartă ochelari de vedere. Ca semn particular este menționat faptul că adolescenta are o pareză facială pe partea dreaptă.

„La momentul plecării era îmbrăcată cu hanorac de culoare albastră, pantaloni tip camuflaj de culoare verde, adidași de culoare albă cu dungi de culoare mov”, a mai precizat poliția.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele care pot oferi informații despre minora în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul lansat de IPJ Prahova.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

disparut.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Parada de 1 Decembrie la Ploiești. FOTO

Ziua Națională este sărbătorită la Ploiești printr-o serie de evenimente, inclusiv o paradă militară la care participă forțe ale Armatei, Jandarmeriei, ISU și Poliției. Observatorulph.ro transmite...