fbpx

vreme-ploiesti-prahova.jpg

Meteorologii au emis luni prognoza meteo pentru perioada 12 - 26 noiembrie 2018. După o perioadă în care temperaturile au fost cu mult mai ridicate pentru această perioadă, ANM a anunțat o răcire accentuată a vremii.

„Intervalul va debuta cu vreme caldă, dar încă de marți 13 noiembrie se va răci, astfel că până spre 18 noiembrie mediile zilnice ale temperaturii maxime se vor situa între 9 și 11 grade. După această dată scăderea de temperatură estimată va aduce regimul termic diurn sub normalul perioadei, respectiv o medie a maximelor de 4...5 grade”, a anunțat ANM.

Meteorologii au mai anunțat că, „până spre 20 noiembrie, se vor înregistra minime în jur de 0 grade, iar după această dată nopțile vor fi tot mai reci, media minimelor urmând să coboare spre -4 grade. Perioada cea mai probabilă în care vor fi precipitații pe arii extinse va fi între 18 și 22 noiembrie. În restul zilelor, doar pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniță”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La munte, în schimb, „în a doua jumătate a intervalului vremea va deveni mai rece decât în mod
obișnuit, cu maxime ce vor oscila, în medie, între -4 și -2 grade și minime la nivelul zonei montane în jur de -8 grade. Vor fi precipitații slabe în zilele de 14 și 15 noiembrie și după data de 18 noiembrie”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg