fbpx

medicina-legala-sinucidere.jpg

Trei persoane au fost găsite spânzurate, în weekend, în localitățile Tinosu, Telega și Ploiești. În toate cele trei cazuri, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Primul caz a fost semnalat sâmbătă după-amiază, în satul Pisculești, din comuna Tinosu. O femeie în vârstă de 40 de ani a fost găsită spânzurată. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Medicii ajunși la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești pentru efectuarea necropsiei.

Un al doilea caz de sinucidere a fost semnalat duminică seară, în jurul orei 20.00. O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost găsit spânzurat. Medicii ajunși la fața locului au constatat că tânărul era în stop cardio - respirator, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cea de a treia persoană găsită spânzurată, tot duminică seară, în jurul orei 20.00, este un bărbat în vârstă de 80 de ani, din Ploiești. Nici în acest caz medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.

Tot duminică seară au fost înregistrate și două tentative de suicid. Primul caz a fost semnalat în Ploiești. Echipajele Serviciului de Ambulanță Prahova au fost solicitate să intervină după unei femei în vârstă de 44 de ani i-a venit rău. Medicii au constatat că este vorba despre o intoxicație acută voluntară polimedicamentoasă. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, pentru a i se acorda asistență medicală de specialitate.

O a doua tentativă de suicid s-a înregistrat tot duminică seară, în jurul orei 20.00, la Aluniș, unde un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a avut nevoie de ajutor medical. Ajunși la fața locului, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au constatat că este vorba tot despre o intoxicație acută voluntară medicamentoasă. Tânărul a fost transportat tot la Spitalul Județean Ploiești.

De la începutul lunii noiembrie s-au mai înregistrat alte trei tentative de sinucidere în Pleașa sat, Breaza de Sus și Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg