cadavru-valea-calugareasca.jpg

Bărbatul a plecat de la domiciliu la începutul lunii noiembrie, iar de atunci nu a mai fost văzut. Duminică după-amiază, cadavrul bărbatului a fost găsit într-o zonă de dealuri din localitate.

Polițiștii Secției nr. 10 Rurală Valea Călugărească au fost sesizați, pe data de 3 noiembrie, cu privire la faptul că numitul Stoian Marius Emanuel, în vârstă de 76 de ani, domiciliat în Valea Călugărească, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. 

Citește și: Bărbat din Prahova, dat dispărut, căutat de familie. Unde a fost văzut ultima oară

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a făcut apel la populație ca, în cazul în care bărbatul va fi văzut, să anunțe cel mai apropiat post de poliție. Din păcate, veștile nu au unele bune.

Bărbatul în vârstă de 76 de ani, din Valea Călugărească, plecat voluntar de la domiciliu, a fost găsit duminică decedat pe dealurile din localitate.

Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență, a anunțat IPJ Prahova. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.