incendiu-casă-romanesti.jpg

Pompierii militari au fost în alertă duminică după-amiază, după ce un incendiu a izbucnit la o casă din satul Românești, comuna Bărcănești.

UPDATE: Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat că a izbucnit focul. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale cu apă și spumă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii militari au reușit să localizeze focul. După stingerea incendiului, aceștia vor stabili care este cauza care a condus la izbucnirea incendiului.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.