castelul-peles.jpg

Castelul Peleș din Sinaia, fostă reședință de vară a regilor României, a fost închis la finele lunii octombrie, pentru efectuarea lucrărilor de curățenie și conservare.

Aflat în proprietatea Familiei Regale a României, Castelul Peleș adăpostește Muzeul Național Peleș, care reprezintă un punct de atracție pentru turiștii veniți pe Valea Prahovei.

Biblioteca Regală, Sălile de arme, sala de teatru, apartamentul imperial sau sala de concerte sunt numai câteva dintre atracțiile muzeului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până pe 28 noiembrie, inclusiv, Castelul Peleș este închis, pentru executarea curățeniei generale și pentru efectuarea lucrărilor de conservare.

Muzeul va fi redeschide, joi, 29 noiembrie, conform programului de iarnă.

După redeschidere, potrivit site-ului oficial, peles.ro, programul de iarnă de la muzeu este în zilele de miercuri, între orele 11.00 - 16.15, și joi, vineri, sâmbătă și duminică, între orele 09.15 - 16.15, fiind închis în zilele de luni și marți.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.