minor-disparut-prahova-centru-plasament-campina.jpg

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați despre faptul ca Alexandru Florin Colț, în vârstă de 13 ani, din Salcia, a plecat voluntar dintr- un centru de plasament din Câmpina și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi date despre minorul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiata unitate de poliție, este apelul IPJ Prahova.

Minorul are înălțimea de 1,67, greutate aproximativ 56 kg, constituție atletică, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu, ochi căprui și fața ovală.

„La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare închisă, fes de culoare neagră, încălțăminte de culoare neagră cu talpa de culoare albastră. Se pare că acesta a plecat cu o bicicletă”, a anunțat IPJ Prahova, care a lansat și un apel către populație în vederea depistării minorului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Persoanele care pot oferi date despre minorul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a anunțat IPJ Prahova .

Din păcate, nici centrul de plasament, nici familia nu au putut pune la dispoziția poliției o poză a minorului..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...