targ-craciun-austria.jpg

Românii au parte de o nouă mini-vacanță de Sf. Andrei și de 1 Decembrie, motiv pentru care nu lipsesc planurile pentru petrecerea timpului liber. Dacă mulți și-au făcut rezervări pe Valea Prahovei, alții deja și-au planificat vizitarea unor capitale europene.

Dacă pe Valea Prahovei operatorii din turism anunță că locurile de cazare deja sunt limitate, fiind ocupate cu o lună înainte, pentru alte destinații există în continuare oferte generoase.

Citește și: Mini-vacanță de Ziua Națională a României, pe Valea Prahovei. Cât costă cazarea la un hotel de 4 stele

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul acesta, cei care nu și-au utilizat voucherele de vacanță pot profita acum de acestea. Singurul lucru rău este că voucherele sunt valabile numai în cazul unităților de cazare din România. 

Cei care aleg destinații exotice trebuie să-și pregătească bugetul din timp, pentru că pe ultima sută de metri tarifele sunt mai piperate.

Anul trecut, destinațiile preferate, pentru că vorbim de mini-vacanțe, au fost cele clasice, de city break, respectiv Viena, Paris, Londra și Praga.

Avantajul este că în această mini-vacanță deja pot fi admirate vestitele târguri de Crăciun. Pentru astfel de destinații, bugetul crește la cel puțin 300 - 400 de euro/zi/persoană. Foto - Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.