fbpx

targ-craciun-austria.jpg

Românii au parte de o nouă mini-vacanță de Sf. Andrei și de 1 Decembrie, motiv pentru care nu lipsesc planurile pentru petrecerea timpului liber. Dacă mulți și-au făcut rezervări pe Valea Prahovei, alții deja și-au planificat vizitarea unor capitale europene.

Dacă pe Valea Prahovei operatorii din turism anunță că locurile de cazare deja sunt limitate, fiind ocupate cu o lună înainte, pentru alte destinații există în continuare oferte generoase.

Citește și: Mini-vacanță de Ziua Națională a României, pe Valea Prahovei. Cât costă cazarea la un hotel de 4 stele

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anul acesta, cei care nu și-au utilizat voucherele de vacanță pot profita acum de acestea. Singurul lucru rău este că voucherele sunt valabile numai în cazul unităților de cazare din România. 

Cei care aleg destinații exotice trebuie să-și pregătească bugetul din timp, pentru că pe ultima sută de metri tarifele sunt mai piperate.

Anul trecut, destinațiile preferate, pentru că vorbim de mini-vacanțe, au fost cele clasice, de city break, respectiv Viena, Paris, Londra și Praga.

Avantajul este că în această mini-vacanță deja pot fi admirate vestitele târguri de Crăciun. Pentru astfel de destinații, bugetul crește la cel puțin 300 - 400 de euro/zi/persoană. Foto - Arhivă

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg