fbpx

ceata-prahova.jpg

Meteorologii au emis duminică un nou cod galben de ceață, avertizare valabilă și pentru patru localități din Prahova.

Astfel, potrivit ANM, atenționarea este valabilă duminică, până la ora 11.00, în locațlitățile prahovene Ciorani, Drăgănești, Sălciile și Boldești-Gradiștea.

Ceața va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Pe lista județelor afectate de ceață se numără și Ialomița, Călărași, Brăila, Giurgiu, Hunedoara și Ilfov.

Citește și: Ceața a provocat panică, sâmbătă seară, în traficul aerian. Mai multe curse aeriene de pe Aeroportul din Cluj, redirecționate

„În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva, A3 Turda – Gilău, A10 Aiud – Turda şi pe arterele din numeroase judeţe ale ţării (Călăraşi, Ialomiţa, Hunedoara, Maramureş, Bacău, Neamţ, Iaşi, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Arad şi altele). Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să nu efectueze depăşiri riscante, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte o conduită preventivă la volan”, a anunțat Centrul Infotrafic..

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg