ceata-prahova.jpg

Meteorologii au emis duminică un nou cod galben de ceață, avertizare valabilă și pentru patru localități din Prahova.

Astfel, potrivit ANM, atenționarea este valabilă duminică, până la ora 11.00, în locațlitățile prahovene Ciorani, Drăgănești, Sălciile și Boldești-Gradiștea.

Ceața va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Pe lista județelor afectate de ceață se numără și Ialomița, Călărași, Brăila, Giurgiu, Hunedoara și Ilfov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Ceața a provocat panică, sâmbătă seară, în traficul aerian. Mai multe curse aeriene de pe Aeroportul din Cluj, redirecționate

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

„În ceea ce priveşte fluenţa traficului, semnalăm că se circulă în condiţii de ceaţă pe autostrăzile A1 Sibiu – Deva, A3 Turda – Gilău, A10 Aiud – Turda şi pe arterele din numeroase judeţe ale ţării (Călăraşi, Ialomiţa, Hunedoara, Maramureş, Bacău, Neamţ, Iaşi, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Arad şi altele). Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să nu efectueze depăşiri riscante, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să adopte o conduită preventivă la volan”, a anunțat Centrul Infotrafic..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.