fbpx

tir-ploiesti.jpg

Ploiești Jazz Festival este un eveniment care se dorește a transforma municipiul în „Capitala Jazz-ului”. Astăzi, în municipiu a ajuns „Caravana Jazz-ului”, un tir din care au răsunat acorduri de jazz. Zilele trecute, aceleași acorduri s-au auzit în mijloacele de transport în comun, spre surprinderea călătorilor, iar surprizele nu se vor opri aici, promit organizatorii.

După ce zilele trecute, ploieștenii au ascultat jazz în autobuz, astăzi, conducerea Filarmonicii Ploiești a oferit o nouă surpriză pentru iubitorii acestui gen de muzică. Este vorba de „Caravana Jazz-ului”. Un tir care are amenajată o scenă a ajuns la Ploiești pentru a bucura publicul cu muzică jazz și pentru a anunța un nou eveniment marca Filarmonica „Paul Constantinescu”: Ploiești Jazz Festival

Ploiești Jazz Festival va avea loc în perioada 21-25 noiembrie 2018 și este un eveniment organizat de Filarmonica Paul Constantinescu cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Ploiești. .

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iar surprizele legate de acest eveniment nu se vor opri.

„După ce Zoom Trio i-a încântat ieri pe călătorii aflați în autobuzul purtând însemnele Ploiești Jazz Festival, începând de astăzi ploieștenii care vor urca în autovehiculele TCE, de asemenea inscripționate cu sigla evenimentului, se vor bucura și ei de acest gen muzical. Din difuzoare va răsuna regele – jazz, la care vă invităm pe toți, începând cu data de 21 noiembrie, când va debuta cea de-a XIII-a ediție a acestui grandios eveniment. Cu Zoom Trio vă veți putea reîntâlni în autobuzul Ploiești Jazz Festival miercuri, 14 noiembrie, de la ora 12.30”, este anunțul de pe pagina de Facebook a Ploiești Jazz Festival.

Filarmonica a anunțat că biletele pentru festival pot fi procurate online aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/ploiesti-jazz-festival-20…/#ploiesti #romania #filarmonica #orchestra #jazz #ploiestii #centenar #ploiestijazzfestival #pjt #pjf2018

VIDEO - Facebook - Ploiești Jazz Festival

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg