tir-ploiesti.jpg

Ploiești Jazz Festival este un eveniment care se dorește a transforma municipiul în „Capitala Jazz-ului”. Astăzi, în municipiu a ajuns „Caravana Jazz-ului”, un tir din care au răsunat acorduri de jazz. Zilele trecute, aceleași acorduri s-au auzit în mijloacele de transport în comun, spre surprinderea călătorilor, iar surprizele nu se vor opri aici, promit organizatorii.

După ce zilele trecute, ploieștenii au ascultat jazz în autobuz, astăzi, conducerea Filarmonicii Ploiești a oferit o nouă surpriză pentru iubitorii acestui gen de muzică. Este vorba de „Caravana Jazz-ului”. Un tir care are amenajată o scenă a ajuns la Ploiești pentru a bucura publicul cu muzică jazz și pentru a anunța un nou eveniment marca Filarmonica „Paul Constantinescu”: Ploiești Jazz Festival

Ploiești Jazz Festival va avea loc în perioada 21-25 noiembrie 2018 și este un eveniment organizat de Filarmonica Paul Constantinescu cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Ploiești. .

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iar surprizele legate de acest eveniment nu se vor opri.

„După ce Zoom Trio i-a încântat ieri pe călătorii aflați în autobuzul purtând însemnele Ploiești Jazz Festival, începând de astăzi ploieștenii care vor urca în autovehiculele TCE, de asemenea inscripționate cu sigla evenimentului, se vor bucura și ei de acest gen muzical. Din difuzoare va răsuna regele – jazz, la care vă invităm pe toți, începând cu data de 21 noiembrie, când va debuta cea de-a XIII-a ediție a acestui grandios eveniment. Cu Zoom Trio vă veți putea reîntâlni în autobuzul Ploiești Jazz Festival miercuri, 14 noiembrie, de la ora 12.30”, este anunțul de pe pagina de Facebook a Ploiești Jazz Festival.

Filarmonica a anunțat că biletele pentru festival pot fi procurate online aici: https://filarmonicaploiesti.ro/…/ploiesti-jazz-festival-20…/#ploiesti #romania #filarmonica #orchestra #jazz #ploiestii #centenar #ploiestijazzfestival #pjt #pjf2018

VIDEO - Facebook - Ploiești Jazz Festival


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.