politie-tanar-disparut.jpg

Polițiștii din Ploiești au fost sesizați despre faptul că Valerică Nicușor Călin, în vârstă de 18 ani, din Ploiești, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Tânărul are înălțimea de 1,80 - 1, 85, greutate aproximativ 75 kg, constituție astenică, păr șaten, tuns scurt, ten deschis, ochi căprui. Tânărul are două tatuaje, unul pe antebrațul drept, partea interioara (Cristina), iar celălalt pe antebrațul stâng (o cruce).

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni din material textil de culoare gri, cămașa de culoare albă cu mânecă lungă, pulover de culoare neagră, a anunțat IJP Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Persoanele care pot oferi date despre tânărul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul IJP Prahova.

tanar-disparut.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...