vreme-calda-ceata.jpg

ANM a emis o atenționare de cod galben de ceață, pentru mai multe județe, avertizare valabilă până la ora 10.00. În Prahova, după o noapte cu temperaturi aproape de limita înghețului, vremea se va încălzi, iar mercurul va urca în termometre până la valori de 18 - 20 de grade Celsius.

Atenționarea meteorologilor este valabilă în localități din Arad, Giurgiu, Călărași, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Bihor, Brașov, Ialomița, Brăila, Harghita, Botoșani, Mureș, Dolj, Constanța și Alba.

Până la ora 10.00, potrivit ANM, ceață va determina reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Prahova, după o noapte în care mercurul în termometre a coborât la valori apropiate de cele de îngheț , meteorologii au anunțat că în weekend temperaturile vor fi cu mult mai ridicate. 

Astfel, mai ales în localitățile din zona de sud a județului se vor înregistra valori de 18 - 20 de grade Celsius, temperaturi cu mult mai ridicate pentru această perioadă. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.