fbpx

DSC00879.JPG

Zeci de elevi ai Colegiului Național ”Mihai Viteazul” au participat astăzi la Ziua Porților deschise de la Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Liceenii au vizitat baza materială şi sportivă, Centrul pentru Pregătirea şi Formarea în Asistenţă Medicală de Urgenţă şi Descarcerare, sălile de curs și multe alte obiective din cadrul școlii.

”Prin aceste activităţi, dorim să venim în întâmpinarea tinerilor astfel încât aceştia să îşi aleagă informat profesia spre care vor opta în viitor.

Entuziasmul elevilor s-a putut observa pe tot parcursul prezentării,  punctul culminant fiind reprezentat de întâlnirea cu  foşti elevi ai Școlii Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, prezenți la sediul instituției pentru cursurile de dezvoltare în carieră. Aceştia le-au înmânat liceenilor mici suveniruri constând în: insigne cu sigla şcolii, oferte educaţionale şi reviste de specialitate. Activităţile dedicate tinerilor vor continua pe tot parcursul anului.”, susțin reprezentanții Școlii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

DSC00900.JPG

DSC00813.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg