ijp-prahova.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal în care a fost cercetată o câmpineancă, în vârstă de 49 ani, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit IJP Prahova.

„Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, s-a stabilit că aceasta - în calitate de asociat la o societate comercială - a falsificat o hotărâre a asociaților în anul 2015, din care rezulta că firma respectivă nu avea datorii față de terții creditori și nu avea active și pasive în patrimoniul împărțit, deși aceasta avea datorii. Ulterior, documentul falsificat - împreună cu alte documente contabile întocmite de inculpată, care nu erau conforme cu realitatea - au fost folosite la Oficiul Național al Registrului Comerțului pentru radiere”, a precizat IJP Prahova .

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizare a instanţei competentă a soluţiona cauza.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.