fbpx

ijp-prahova.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal în care a fost cercetată o câmpineancă, în vârstă de 49 ani, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, potrivit IJP Prahova.

„Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, s-a stabilit că aceasta - în calitate de asociat la o societate comercială - a falsificat o hotărâre a asociaților în anul 2015, din care rezulta că firma respectivă nu avea datorii față de terții creditori și nu avea active și pasive în patrimoniul împărțit, deși aceasta avea datorii. Ulterior, documentul falsificat - împreună cu alte documente contabile întocmite de inculpată, care nu erau conforme cu realitatea - au fost folosite la Oficiul Național al Registrului Comerțului pentru radiere”, a precizat IJP Prahova .

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizare a instanţei competentă a soluţiona cauza.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg