fbpx

percheziții-polițiștii-prahoveni-Poliția-Română.jpg

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au efectuat 10 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. 9 persoane, șapte bărbați și două femei, au fost reținute în urma perchezițiilor.

Polițiștii au efectuat trei descinderi în municipiul București, patru în județul Prahova (câte două în Ploiești și Poiana Câmpina), două în județul Giurgiu (comuna Valea Dragului) și una în municipiul Brașov. 

9 persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de azi. Printre ei sunt doi administratori (frate și soră) ai unei locații din Ploiești, care ar fi închiriat camere într-un imobil, în scopul practicării prostituției.

„De la locațiile percheziționate, polițiștii au ridicat bani (30.000 de lei și 2.000 de euro), telefoane mobile și un pistol tip airsoft (nesupus autorizării). De asemenea, au indisponibilizat, în vederea cercetărilor, un autoturism.
28 de persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri, urmând ca, la finalul acestora, să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, a anunțat Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Începând cu luna iulie, polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care ar fi racolat femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie, a anunțat IPJ Prahova.

„O parte dintre persoanele în cauză ar fi facilitat practicarea prostituției de către acestea, în imobile închiriate în acest scop (în localitățile Ploiești, Brașov, Pitești, București, Cluj, Timișoara). Locațiile erau schimbate frecvent, femeile în cauză desfășurându-și activitatea câte o săptămână sau două, după care plecau în alt județ. Alte două persoane sunt bănuite că ar fi pus la dispoziția proxeneților, contra unor sume de bani, cu titlu de chirie, spații în diferite imobile, înlesnind astfel activitatea infracțională”, a anunțat Inspectoratului de Poliție Județean Prahova .

Persoanele din București sunt bănuite că ar fi trimis femei și în Marea Britanie, pentru a practica prostituția.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg