politisti.jpg

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul IJP Prahova, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au desfășurat, joi, în intervalul orar 12.00-15.00, o acțiune pentru verificarea actelor de comerț în zona DN 1 Bărcănești, potrivit IJP Prahova.

„Polițiștii au verificat 22 de agenți economici, pentru neregulile constatate fiind aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totala de 40.000 de lei. De asemenea, au confiscat legume și fructe în valoare de 2.650 de lei, mărfurile fiind expuse la vânzare fără a avea documente de proveniență”, a anunțat IJP Prahova.

La acțiune a participat și o echipă de jandarmi 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.