trafic-aglomerat-dn1.jpg

Traficul rutier pe DN1, spre Brașov, s-a aglomerat joi seară, pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, ca urmare a unor lucrări la carosabil efectuate pe raza localității Predeal.

Ora: 18:30 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au revenit la limitele normale pe DN 1 Valea Prahovei, iar în prezent se circulă fluent atât pe raza staţiunilor montane din judeţul Prahova, cât şi a celor din judeţul Braşov.

IPJ Prahova a anunțat, joi seară, că pe raza stațiunilor montane, traficul s-a aglomerat pe DN1. De data aceasta, de vină ar fi efectuarea unor lucrări la carosabil pe raza localității Predeal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor, să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de mers și să circule cu atenție sporită.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.