Incidentul a avut loc miercuri seară, la Liceul Toma Socolescu din Ploiești. O persoană a sunat la 112 și a solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanță, după ce trei elevi au început să se simtă rău.

UPDATE: Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Prahova au precizat că nu este vorba de o intoxicație alimentară, ci de trei cazuri medicale, unul dintre doi adolescenți fiind diagnosticat cu lipotimie, iar adolescenta cu tahicardie.

Trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță s-au deplasat la fața locului și au constatat că trei elevi se simt rău. Este vorba de doi adolescenți în vârstă de 15 și de 16 ani, precum și o adolescentă în vârstă de 16 ani. Unul dintre ei a fost găsit leșinat. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dată fiind starea elevilor, doi dintre aceștia au fost transportați la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Un adolescent în vârstă de 15 ani a refuzat transportul la spital.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.