adapost-improvizat-cartoane-copii.jpg

Incidentul a avut loc, în jurul orei 22.40, în stația T.C.E. aflată în apropierea intersecției străzilor Gheorghe Grigore Cantacuzino cu General Eremia Grigorescu.

În timpul activităților specifice de patrulare, în cursul nopții de marți, 23.10.2018, în jurul orei 22.40, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică a observat, în stația T.C.E. aflată în apropierea intersecției străzilor Gheorghe Grigore Cantacuzino cu General Eremia Grigorescu, un adăpost improvizat din cartoane, iar alături se aflau două cărucioare de copii, a precizat Poliția Locală Ploiești.

În urma verificărilor, au fost identificați doi minori a câte un an și șase luni fiecare, precum și trei aduți, doi bărbați și o femeie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mama copiilor, în vârstă de 43 ani, a invocat faptul că nu deține o locuință și din această cauză este nevoită să stea pe străzi.

Polițiștii locali au solicitat la fața locului prezența lucrătorilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, care au preluat mama și pe cei doi copii, ce au fost transportați la un centru maternal specializat.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...