drum-salcia.jpg

Consiliul Județean Prahova a demarat lucrări pe DJ 234, drumul care face legătura dintre localitățile Chiojdeanca și Salcia.

Valoarea investiției este de 1,4 milioane de lei, fonduri care au inclus atât proiectarea, cât și execuția. Lucrările sunt derulate pe raza localității Salcia.

„Lucrările au fost prevăzute a fi realizate în acest an. Momentan nu a fost realizată recepția drumului. Încă se lucrează pe acest drum, având  în vedere că proiectul include și realizarea de șanțuri”, a susținut Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drumul județean are o lățime de 4,5 metri, iar lucrările vizează 1,4 km, în costurile legate de reabilitare fiind prevăzute și realizarea de ziduri de susținere, știut fiind faptul că zona este predispusă alunecărilor de teren. 

salcia.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.