fbpx

salvamont.jpg

Salvamontiștii din Bușteni sunt în alertă după ce o persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul după ce patru persoane au fost înțepate de viespi, în timp ce urcau pe Jepii Mari.

UPDATE: Serviciul de Ambulanță Prahova a anunțat că trei dintre persoane au reacție alergică în urma înțepăturilor de viespi, iar o a patra persoană a făcut atac de panică. Toate cele patru persoane sunt transportate la Spitalul Orășenesc Sinaia. „Toate persoanele sunt conștiente și stabile hemodinamic”, a precizat SAJ Prahova. Grupul este format din două tinere, în vârstă de 24 și de  25 de ani, și doi tineri de 26 de ani și de 28 de ani.

Incidentul a avut loc luni după-amiază. cei patru turiști urcau pe Jepii Mari din Bușteni spre Platoul Bucegi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Vorbim de un caz rar întâlnit în Munții Bucegi. Un grup de patru turiști care urcau pe Jepii Mari din Bușteni spre Platoul Bucegi a fost atacat de viespi. Toți au fost înțepați de insecte, iar una dintre persoane este alergică și necesită transport urgent la Cabana Piatra Arsă, de unde va fi preluată de o ambulanță”, ne-a declarat Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni. 

Foto cu caracter ilustrativ. - Facebook - Salvamont România

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg