42422067_242348423292766_7647303400693956608_n.jpg

Locuitorii comunei Brazi vor avea acces, în curând, la cele mai moderne stații de transport public nu doar din Prahova, ci și din țară.

Este vorba de 11 stații de transport public, care urmează să fie recepționate de primărie, amplasate în satele comunei Brazi, pentru navetiști.

Fiecare stație este dotată cu instalație de climatizare, uși automate, iluminare de tip LED, monitoare pentru furnizarea informațiilor de interes local, dar și camere video de supraveghere împotriva actelor de vandalism. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nu am fost în Dubai ca să văd cum arată stațiile de autobuz de acolo, dar am văzut fotografii cu acest model și mi-a plăcut. La noi vor fi date în folosință în perioada imediat următoare, după ce vom încheia contracte pentru racordarea lor la rețeaua de energie electrică”, a declarat  primarul comunei Brazi, Radu Leonaș.

Investiția pentru cele 11 stații, suportată de la bugetul local, a fost de aproximativ 100.000 de euro.

Localnicii speră că odată cu modernizarea stațiilor, transportatorii vor introduce pe trasee microbuze și autobuze mai noi, care să corespundă noilor standarde impuse de primărie.

Primăria Brazi este comuna cu cel mai mare buget din Prahova, datorită taxelor și impozitelor care provin de la rafinăria Petrobrazi aparținând companiei OMV Petrom, în 2018 fiind estimate venituri de peste 24 de milioane de lei.

Stațiile din comuna Brazi

statie-brazi.jpg

Modelul stațiilor din Dubai, sursă de inspirație pentru Primăria Brazi

Brazi-bus-station.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...