fbpx

42422067_242348423292766_7647303400693956608_n.jpg

Locuitorii comunei Brazi vor avea acces, în curând, la cele mai moderne stații de transport public nu doar din Prahova, ci și din țară.

Este vorba de 11 stații de transport public, care urmează să fie recepționate de primărie, amplasate în satele comunei Brazi, pentru navetiști.

Fiecare stație este dotată cu instalație de climatizare, uși automate, iluminare de tip LED, monitoare pentru furnizarea informațiilor de interes local, dar și camere video de supraveghere împotriva actelor de vandalism. 

”Nu am fost în Dubai ca să văd cum arată stațiile de autobuz de acolo, dar am văzut fotografii cu acest model și mi-a plăcut. La noi vor fi date în folosință în perioada imediat următoare, după ce vom încheia contracte pentru racordarea lor la rețeaua de energie electrică”, a declarat  primarul comunei Brazi, Radu Leonaș.

Investiția pentru cele 11 stații, suportată de la bugetul local, a fost de aproximativ 100.000 de euro.

Localnicii speră că odată cu modernizarea stațiilor, transportatorii vor introduce pe trasee microbuze și autobuze mai noi, care să corespundă noilor standarde impuse de primărie.

Primăria Brazi este comuna cu cel mai mare buget din Prahova, datorită taxelor și impozitelor care provin de la rafinăria Petrobrazi aparținând companiei OMV Petrom, în 2018 fiind estimate venituri de peste 24 de milioane de lei.

Stațiile din comuna Brazi

statie-brazi.jpg

Modelul stațiilor din Dubai, sursă de inspirație pentru Primăria Brazi

Brazi-bus-station.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Sâmbătă, 16 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Razie a Poliției Rutiere în Prahova. FOTO

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții trecute pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente. Polițiștii au acționat în intervalul orar 22 -...