20180827_194757.jpg

Vremea frumoasă de sâmbătă, cu temperaturi care au ajuns să atingă valori chiar și de 30 de grade Celsius, se va modifica de duminică, când vom avea parte de temperaturi apropiate de anotimpul de toamnă, iar probabilitatea de ploi va fi mai ridicată.

La această oră, potrivit ANM, până la ora 17:30, a fost emis cod galben de vânt în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași. Astfel, meteorologii au anunțat în aceste zone intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55...65 km/h.

În Prahova, dacă astăzi am avut parte de temperaturi de vară, nu același lucru se va întâmpla duminică, când se vor înregistra valori de toamnă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, potrivit ANM, „vremea se va răci începând de mâine, astfel că în cea de a doua săptămână de prognoză media temperaturilor maxime va fi între 21 și 25 de grade, iar a minimelor între 9 și 12 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată între 23 și 30 septembrie”.

La munte, meteorologii au anunțat că, „în perioada 23 - 25 septembrie temperatura va fi în scădere, apoi nu va avea variații semnificative. În medie valorile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar minimele vor fi de 4...6 grade în primele două dimineți și în jurul a 3 grade, după aceea”.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.