fbpx

20180827_194757.jpg

Vremea frumoasă de sâmbătă, cu temperaturi care au ajuns să atingă valori chiar și de 30 de grade Celsius, se va modifica de duminică, când vom avea parte de temperaturi apropiate de anotimpul de toamnă, iar probabilitatea de ploi va fi mai ridicată.

La această oră, potrivit ANM, până la ora 17:30, a fost emis cod galben de vânt în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași. Astfel, meteorologii au anunțat în aceste zone intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55...65 km/h.

În Prahova, dacă astăzi am avut parte de temperaturi de vară, nu același lucru se va întâmpla duminică, când se vor înregistra valori de toamnă.

Astfel, potrivit ANM, „vremea se va răci începând de mâine, astfel că în cea de a doua săptămână de prognoză media temperaturilor maxime va fi între 21 și 25 de grade, iar a minimelor între 9 și 12 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată între 23 și 30 septembrie”.

La munte, meteorologii au anunțat că, „în perioada 23 - 25 septembrie temperatura va fi în scădere, apoi nu va avea variații semnificative. În medie valorile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar minimele vor fi de 4...6 grade în primele două dimineți și în jurul a 3 grade, după aceea”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Național
  • Vineri, 15 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Cum va fi vremea în weekend

ANM anunță că în weekendul 16-17 februarie vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea regiunilor.   Meteorologii de la ANM spun că sâmbătă temperaturile maxime se vor încadra...