incendiu-ploiesti.jpg

Incendiul a izbucnit vineri seară, pe strada Romulus în Ploiești. Focul a izbucnit la o casă cu mansardă, însă, ulterior, s-a extins la un garaj în care sunt două autoturisme, dar și la o locuință din apropiere.

Potrivit ISU Prahova, mai multe echipaje de pompieri intervin pentru stingerea focului. La fața locului s-au deplasat 30 pompieri cu șase autospeciale.

Pompierii aflați la fața locului au anunțat că la această oră arde o casă de tip parter cu mansardă, un garaj în care sunt două autoturisme, iar incendiiul s-a extins și la o a doua locuință.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Suprafața afectată este de peste 200 mp.

foto-incendiu-casa.jpg

incendiu.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...