Un ”bombardier” român, care a încălcat carantina și făcea scandal, pus la pământ de polițiștii spanioli. VIDEO

Un român a fost încătușat de polițiștii spanioli din Avilés pentru că se afla pe stradă nejustificat în plină carantină generală și făcea scandal. Acesta era cunoscut polițiștilor pentru că cerșește pe străzi.

Ziarul Românesc a difuzat imaginile publicației locale El Comercio, suprinse de un martor, în timp ce Poliția Locală din Avilés (Asturia) a arestat un cetățean română.

Acesta „a devenit obraznic” față de un ofițer de poliție locală, când a fost întrebat despre prezența sa și cea a unui compatriot în vecinătatea unui supermarket de pe strada Juan XXIII, fără justificare.

Potrivit martorilor, în loc să-și corecteze atitudinea, el a ripostat, fiind necesară intervenția mai multor agenți pentru a-l calma.

Au sosit cinci ofițeri, care au reușit să-l blocheze pe bărbat în timp ce prietenul său a încercat să îl calmeze.

El a fost transferat la secția de poliție, în timp ce acțiunile poliției au fost aplaudate de la unele ferestre.

VIDEO

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

3 COMENTARII

  1. Daca scena asta ar fi fost in Romania, partea in care cetateanul era recalcitrant ar fi fost stearsa din filmare, ar fi fost facuta publica doar cea cu interventia politiei si articolul ar fi aparut in presa in contextul abuzurilor politiei. Facem pariu ca asa ar fi fost?

    • Nu e abuz??? Numai la noi ar fi fost abuz al politiei. Filmarea ar fi fost taiata si s-ar fi tipat la televizor „Tanar agresat de politisti!”. Mai grav este ca si persoanele in varsta au inceput cu ura fata de politie si apararea infractorilor. Devine o moda foarte periculoasa. Cand dau de necaz tipa ca politia nu-si face treaba. In conditiile astea nu va mai interveni nimeni de frica sa nu-si piarda serviciu si pe langa asta sa mai fie pus sa plateasca daune infractorilor.Treaba asta devine un fenomen foarte periculos.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău