Anunț de Mediu

0

AVA SRL, titular al proiectului CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO SELF SERVICES, CONSTRUIRE COPERTINA, DESFIINTARE CORP C2, C3, C4, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM PRAHOVA (autoritatea competenta pentru protectia mediului), de a nu  se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa,  in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE SPALATORIE AUTO SELF SERIVICES, CONSTRUIRE COPERTINA, DESFIINTARE CORP C2, C3, C4, propus a fi amplasat in PLOIESTI strada Mihai Bravu nr 228.

  1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău