Coșmarul șoferilor de pe DN1B continuă. Coadă de kilometri întregi în Valea Călugărească din cauza lucrărilor – [VIDEO]

0

Dacă aveți drum, zilele acestea, pe DN1B Ploiești – Albești Paleologu, ar fi bine să vă răzgândiți și să apelați la rute alternative. Asta deoarece, de mai bine de 24 de ore, traficul rutier în zona Valea Călugărească este un adevărat coșmar pentru șoferi.

Chiar și o oră poți rămâne blocat în ambuteiaj din cauza lucrărilor de sistematizare a traficului care sunt efectuate în zona centrală a comunei.

Astăzi de dimineață, epopeea statului în trafic s-a repetat pe DN1B, sensul de mers spre Mizil. În zona Bisericii din Valea Călugărească a avut loc un accident rutier ușor iar oamenii legii au fost nevoiți să blocheze și mai mult circulația pentru a efectua cercetarea la fața locului.

Citește și: Aglomerație infernală pe DN1B, între Bucov și Albești Paleologu, din cauza lucrărilor din Valea Călugărească [FOTO-VIDEO]

Coloanele de mașini se întindeau pe două benzi, de la sensul giratoriu nou construit și până la ieșire din Valea, în zona Chițorani.

Vezi mai jos noi imagini cu coșmarul traficului din Valea Călugărească.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău