gaman-steaua-da-de-ce-sa-n-ajung-aici-ce-te-mira-asa-valerica-gaman-la-prima-conferinta-de-presa-dupa_size6.png

La al 2-lea meci în tricoul lui Al-Shabab, Valerică Găman a marcat incredibil în propria poartă.

Echipa românilor Marius Șumudică, Constantin Budescu și Valerică Găman, ultimii 2 fiind titulari, a fost condusă pe terenul celor de la Al Feiha după un autogol incredibil al lui Valerică Găman. Fundașul român a trimis în propria poartă de la marginea careului mic deși nu avea niciun adversar lângă el!

Din fericire, autogolul lui Găman a fost anulat de reușita lui Arthur Caike din minutul 60. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa: digisport.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.