fbpx

simona_halep_caroline_garcia_34310900.jpg

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a trecut de Caroline Garcia (24 de ani, 6 WTA), scor 7-5, 6-1, în sferturile de finală de la Rogers Cup.

Simona Halep a fost jucătoarea mai activă în debut. Ajutată și de vântul care a incomodat vizibil serviciul adversarei, românca a reușit break-ul în game-ul de debut. Condițiile meteo nu s-au schimbat. Garcia a profitat la rândul ei de serviciul moale și a făcut imediat rebreak-ul. Cele două au mers cap la cap, alternând loviturile de geniu cu erori copilărești.

Simona s-a eliberat de tensiune în game-ul 11. După un break datorat erorilor neforțate ale franțuzoaicei, liderul WTA a reușit un game fantastic. Combinațiile de lovituri în cross, cu lungimi variate ale loviturilor, și cu o "scurtă" de manual l-au ridicat în picioare pe Darren Cahill. A fost 7-5, după 57 de minute.

Echilibrul s-a rupt definitiv în setul secund. Simona Halep a fost peste tot, cu momente în care totul părea un joc demonstrativ, special pentru arena plină de la Montreal. Backhand-ul în lung de linie a oferit puncte superbe, iar passing-urile au forțat-o pe Garcia să riște din ce în ce mai mult.

Simona Halep duce la 5-1 scorul meciurilor directe cu Garcia și o va înfrunta sâmbătă, de la ora 20:00, pe australianca Ashleigh Barty (16 WTA). (sursa: gsp.ro)

VIDEO Rezumatul partidei Halep-Garcia

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro