simona_halep_caroline_garcia_34310900.jpg

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a trecut de Caroline Garcia (24 de ani, 6 WTA), scor 7-5, 6-1, în sferturile de finală de la Rogers Cup.

Simona Halep a fost jucătoarea mai activă în debut. Ajutată și de vântul care a incomodat vizibil serviciul adversarei, românca a reușit break-ul în game-ul de debut. Condițiile meteo nu s-au schimbat. Garcia a profitat la rândul ei de serviciul moale și a făcut imediat rebreak-ul. Cele două au mers cap la cap, alternând loviturile de geniu cu erori copilărești.

Simona s-a eliberat de tensiune în game-ul 11. După un break datorat erorilor neforțate ale franțuzoaicei, liderul WTA a reușit un game fantastic. Combinațiile de lovituri în cross, cu lungimi variate ale loviturilor, și cu o "scurtă" de manual l-au ridicat în picioare pe Darren Cahill. A fost 7-5, după 57 de minute.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Echilibrul s-a rupt definitiv în setul secund. Simona Halep a fost peste tot, cu momente în care totul părea un joc demonstrativ, special pentru arena plină de la Montreal. Backhand-ul în lung de linie a oferit puncte superbe, iar passing-urile au forțat-o pe Garcia să riște din ce în ce mai mult.

Simona Halep duce la 5-1 scorul meciurilor directe cu Garcia și o va înfrunta sâmbătă, de la ora 20:00, pe australianca Ashleigh Barty (16 WTA). (sursa: gsp.ro)

VIDEO Rezumatul partidei Halep-Garcia

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.