RPS6438_1067x800.jpg

Petrolul a bifat primul succes al sezonului, impunându-se categoric în meciul disputat, la Chiajna, cu CS Baloteşti. “Lupii” au câştigat cu scorul de 3-0, diferenţă stabilită încă din prima repriză, prin “dubla” lui Lucian Cazan şi “eurogolul” lui Claudiu Herea.

După startul poticnit din prima etapă, “lupii” au turat motoarele la Chiajna, acolo unde au făcut o adevărată demonstraţie de forţă în confruntarea cu CS Baloteşi. Echipa lui Leo Grozavu şi-a făcut repede meciul uşor, pentru că a deschis scorul încă din minutul 3, prin CAZAN (3 – fundaşul central al ploieştenilor a împins balonul în plasă, din preajma liniei porţii, după un corner bătut de pe dreapta), „galben-albaştrii” având, astfel, cadrul perfect pentru a impune, mai apoi, ritmul ostilităţilor.

Şi, chiar dacă, ulterior, amfitrionii au dat ceva emoţii, la şuturile lui Marin (24), Dedu (31) şi Nicolae (33), la ultimul mingea “muşcând” din bara din stânga lui Tordai, lucrurile aveau ca, până la pauză, să se aşeze definitiv pe un făgaş favorabil “găzarilor”. HEREA (34) a majorat diferenţa cu o execuţie superbă, un  şut plasat la colţul lung, de la 16 metri, lateral stânga, cu care l-a “taxat” pe Fulga, prins la prima bară, iar CAZAN (41) a realizat “dubla”, înscriind, tot după un corner, din colţul din dreapta al careului mic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În contrast cu ceea ce s-a întâmplat în primele 45 de minute, partea a doua avea să fie mult mai liniştită, asta şi pentru că Petrolul a jucat tot mai economicos, preocuparea prinicipală fiind aceea a conservării avantajului de pe tabelă. Nini Popescu (58) şi Nica (81) au avut golul patru în vârful bocancului, dar ambii l-au luat la ţintă pe Fulga din poziţii favorabile, iar până la final nu s-a mai înscris, rămânând consemnată diferenţa stabilită încă din prima repriză.

FC Petrolul – Pandurii Tg. Jiu – vinerea viitoare, pe “Ilie Oană”

Pentru Petrolul urmează fix o săptămână până la următoarea confruntare oficială. Vineri, 17 august, formaţia noastră va primi replica gorjenilor de la Pandurii Tg. Jiu, partida de pe “Ilie Oană” urmând să înceapă, la fel ca astăzi, la ora 18.00. (sursa: fcpetrolul.ro)

VIDEO


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Ultimele vești din tabăra Petrolului Ploiești

Petrolul s-a despărțit de jucătorii Cristian Danci (30 ani) şi Antonio Cruceru (22 ani), cei care şi-au încheiat, astfel, angajamentele parafate la începutul sezonului. Antonio Cruceru a bifat 12...

Monden
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine sunt finaliștii de la XFactor - VIDEO

Nivelul semifinalei X Factor din acest an este unul fabulos. După o seară absolut fabuloasă, publicul a decis care sunt favoriții, desemnând astfel patru finaliști. Prima parte a Semifinalei X...