RPS6438_1067x800.jpg

Petrolul a bifat primul succes al sezonului, impunându-se categoric în meciul disputat, la Chiajna, cu CS Baloteşti. “Lupii” au câştigat cu scorul de 3-0, diferenţă stabilită încă din prima repriză, prin “dubla” lui Lucian Cazan şi “eurogolul” lui Claudiu Herea.

După startul poticnit din prima etapă, “lupii” au turat motoarele la Chiajna, acolo unde au făcut o adevărată demonstraţie de forţă în confruntarea cu CS Baloteşi. Echipa lui Leo Grozavu şi-a făcut repede meciul uşor, pentru că a deschis scorul încă din minutul 3, prin CAZAN (3 – fundaşul central al ploieştenilor a împins balonul în plasă, din preajma liniei porţii, după un corner bătut de pe dreapta), „galben-albaştrii” având, astfel, cadrul perfect pentru a impune, mai apoi, ritmul ostilităţilor.

Şi, chiar dacă, ulterior, amfitrionii au dat ceva emoţii, la şuturile lui Marin (24), Dedu (31) şi Nicolae (33), la ultimul mingea “muşcând” din bara din stânga lui Tordai, lucrurile aveau ca, până la pauză, să se aşeze definitiv pe un făgaş favorabil “găzarilor”. HEREA (34) a majorat diferenţa cu o execuţie superbă, un  şut plasat la colţul lung, de la 16 metri, lateral stânga, cu care l-a “taxat” pe Fulga, prins la prima bară, iar CAZAN (41) a realizat “dubla”, înscriind, tot după un corner, din colţul din dreapta al careului mic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În contrast cu ceea ce s-a întâmplat în primele 45 de minute, partea a doua avea să fie mult mai liniştită, asta şi pentru că Petrolul a jucat tot mai economicos, preocuparea prinicipală fiind aceea a conservării avantajului de pe tabelă. Nini Popescu (58) şi Nica (81) au avut golul patru în vârful bocancului, dar ambii l-au luat la ţintă pe Fulga din poziţii favorabile, iar până la final nu s-a mai înscris, rămânând consemnată diferenţa stabilită încă din prima repriză.

FC Petrolul – Pandurii Tg. Jiu – vinerea viitoare, pe “Ilie Oană”

Pentru Petrolul urmează fix o săptămână până la următoarea confruntare oficială. Vineri, 17 august, formaţia noastră va primi replica gorjenilor de la Pandurii Tg. Jiu, partida de pe “Ilie Oană” urmând să înceapă, la fel ca astăzi, la ora 18.00. (sursa: fcpetrolul.ro)

VIDEO


Național
  • Luni, 20 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Scad preţurile pe litoral - VIDEO

După ce hotelierii de la malul mării au încasat sume foarte mari în mini-vacanţa de Sfânta Maria, de astăzi fac primele ajustări la tarife. Mai exact, scad preţurile cu până la 15% la cazare....

Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...