petrolul-balotesti.jpg

FC Petrolul va întâlni vineri, începând cu ora 18.00, pe CS Balotești, în primul joc în deplasare din actualul sezon al Ligii 2.

Partida se va disputa pe stadionul din Chiajna, iar elevii lui Leo Grozavu speră într-o victorie, după remiza albă, de săptămâna trecută, cu Sportul Snagov.

Citește și: FC Petrolul - Sportul Snagov: 0 - 0

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit FC Petrolul, „elevii lui Leo Grozavu au efectuat, pe parcursul săptămânii, mai multe antrenamente pe „sintetic”, pentru a se acomoda cu suprafaţa pe care o vor întâlni astăzi, iar de aseară au intrat în cantonament, alegând o locaţie apropiată de Chiajna”.

Din lotul „galben-albaștrilor” lipsesc Alex Ciocâteu, care a primit cartonaș roșu în partida cu Sportul Snagov, Paul Antoche, nerefăcut după o accidentare, dar și Vali Ţicu şi Andrei Rus, care s-au aflat, până aseară, în cantonament cu reprezentativa „U19”, a anunțat FC Petrolul.

FC Petrolul a mai precizat că intrarea spectatorilor va fi liberă, suporterii petrolişti având rezervată una dintre peluzele stadionului din Chiajna.

„Tichetele de acces vor fi distribuite, cu titlu gratuit, până la ora 16.00, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” şi la magazinul oficial al FC Petrolul Ploieşti, în limita disponibilităţilor acestea urmând să se găsească şi la stadionul „Concordia””, a precizat FC Petrolul. foto: FC Petrolul Ploiești


Sport
  • Miercuri, 15 August 2018
  • De Mihai Popescu

Toto Tamuz a semnat cu Petrolul Ploiești

Petrolul l-a transferat pe Toto Tamuz, atacantul care a mai evoluat la Ploiești și pentru care a înscris 20 de goluri. Potrivit gsp.ro, nigerianul cu cetățenie israeliană vine din postura de jucător liber...

Național
  • Marți, 14 August 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aglomerație pe DN1 Ploiești - Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile montane de pe Valea...