fbpx

petrolul-balotesti.jpg

FC Petrolul va întâlni vineri, începând cu ora 18.00, pe CS Balotești, în primul joc în deplasare din actualul sezon al Ligii 2.

Partida se va disputa pe stadionul din Chiajna, iar elevii lui Leo Grozavu speră într-o victorie, după remiza albă, de săptămâna trecută, cu Sportul Snagov.

Citește și: FC Petrolul - Sportul Snagov: 0 - 0

Potrivit FC Petrolul, „elevii lui Leo Grozavu au efectuat, pe parcursul săptămânii, mai multe antrenamente pe „sintetic”, pentru a se acomoda cu suprafaţa pe care o vor întâlni astăzi, iar de aseară au intrat în cantonament, alegând o locaţie apropiată de Chiajna”.

Din lotul „galben-albaștrilor” lipsesc Alex Ciocâteu, care a primit cartonaș roșu în partida cu Sportul Snagov, Paul Antoche, nerefăcut după o accidentare, dar și Vali Ţicu şi Andrei Rus, care s-au aflat, până aseară, în cantonament cu reprezentativa „U19”, a anunțat FC Petrolul.

FC Petrolul a mai precizat că intrarea spectatorilor va fi liberă, suporterii petrolişti având rezervată una dintre peluzele stadionului din Chiajna.

„Tichetele de acces vor fi distribuite, cu titlu gratuit, până la ora 16.00, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” şi la magazinul oficial al FC Petrolul Ploieşti, în limita disponibilităţilor acestea urmând să se găsească şi la stadionul „Concordia””, a precizat FC Petrolul. foto: FC Petrolul Ploiești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg