petrolul-balotesti.jpg

FC Petrolul va întâlni vineri, începând cu ora 18.00, pe CS Balotești, în primul joc în deplasare din actualul sezon al Ligii 2.

Partida se va disputa pe stadionul din Chiajna, iar elevii lui Leo Grozavu speră într-o victorie, după remiza albă, de săptămâna trecută, cu Sportul Snagov.

Citește și: FC Petrolul - Sportul Snagov: 0 - 0

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit FC Petrolul, „elevii lui Leo Grozavu au efectuat, pe parcursul săptămânii, mai multe antrenamente pe „sintetic”, pentru a se acomoda cu suprafaţa pe care o vor întâlni astăzi, iar de aseară au intrat în cantonament, alegând o locaţie apropiată de Chiajna”.

Din lotul „galben-albaștrilor” lipsesc Alex Ciocâteu, care a primit cartonaș roșu în partida cu Sportul Snagov, Paul Antoche, nerefăcut după o accidentare, dar și Vali Ţicu şi Andrei Rus, care s-au aflat, până aseară, în cantonament cu reprezentativa „U19”, a anunțat FC Petrolul.

FC Petrolul a mai precizat că intrarea spectatorilor va fi liberă, suporterii petrolişti având rezervată una dintre peluzele stadionului din Chiajna.

„Tichetele de acces vor fi distribuite, cu titlu gratuit, până la ora 16.00, la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” şi la magazinul oficial al FC Petrolul Ploieşti, în limita disponibilităţilor acestea urmând să se găsească şi la stadionul „Concordia””, a precizat FC Petrolul. foto: FC Petrolul Ploiești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...