43e4e0d2-a551-4565-9c03-a2eab8328c271.jpg

Au demarat acest proiect pe la începutul verii, alături de colegii lor, antrenori la Titan Academy. Sunt din ce îi ce mai mulți cei care îi urmează, în fiecare sâmbătă, în parcul de la Sala Sporturilor.

Pentru sănătate este esențială mișcarea. Indiferent de vârstă, poți să te simți excelent, dacă acorzi puțină atenție propriului organism.

Trainerii de la Titan Academy au ințiat acest program de antrenament, gratuit pentru comunitatea ploieșteană. Indiferent de vârstă, ei te așteaptă în fiecare sâmbătă, la ora 9, pe pista de atletism a parcului de la Sala Sporturilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este important să faci sport, dar este esențial ca cineva să-ți coordoneze mișcările, să te învețe cum e mai bine să te antrenezi, pentru a obține efectul maxim. Și încă ceva: niciodată nu îți vor da mai mult decât poți duce. :)

Pe Leo, Dragoș și colegii lor îi găsiți și pe pagina de facebook a clubului de fitness Titan Academy Ploiești, acolo unde puteți vedea de ce sunt în stare cu adevărat. 

43e4e0d2-a551-4565-9c03-a2eab8328c27.jpg

9ad9d69f-c4fc-4194-995e-36e06805f15e.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.